Hledáme Performance Managera pro Fordigy

Martina Řezáčová
Martina Řezáčová 24.06.2024 |
Staň se součástí naší agentury jako vedoucí týmu on-line marketingových specialistů. Hledáme profesionála s bohatými znalostmi v digitálním marketingu a schopností vést tým k úspěchu. Pokud rád pracuješ s lidmi a máš strategické myšlení, čeká tě u nás velká příležitost.
Hledáme Performance Managera pro Fordigy

Co tě u nás čeká


Ve Fordigy povedeš tým 5 až 7 specialistů. Budeš zodpovědný za kvalitu odvedené práce týmu, doručování výsledků zajištění odborného růstu jednotlivých členů. Tvou náplní práce budou také marketingové audity a péče o několik klíčových klientů.

Nebudeš na to sám – po boku budeš mít strategického ředitele Fordigy Ondru a šéfku týmu Martinu, kteří ti pomohou rozvíjet tým. A v zádech budeš mít tým skvělých lidí, kteří se navzájem podporují a táhnou za jeden provaz.

Jak si tě představujeme


Ve světě digitálního marketingu se pohybuješ s jistotou a nástroje jako Google Ads, Sklik, Microsoft Ads, Heureka, Zboží, Mergado, Collabim, Marketing Miner či Google Tag Manager jsou pro tebe denním chlebem. Máš přehled v analytice, SEO a sociálních sítích. Jsi zaměřený na výsledky, a čísla jsou tvým přítelem, nikoli nepřítelem.

Zkušenosti s vedením týmu nebo silná touha tuto roli přijmout jsou pro nás klíčové. Oceníme také zkušenosti z agenturního prostředí a schopnost obchodního myšlení. Jsi týmový hráč, který dokáže motivovat a konstruktivně komunikovat i v náročných situacích.

Co u nás získáš


Co ti můžeme nabídnout? Podporu v realizaci nových myšlenek – naši lidé mají velký vliv na směřování agentury. Naše práce se vymyká běžným agenturním standardům, a proto si ceníme inovativních přístupů. Každý, kdo chce posouvat tým, u nás dostává příležitost.

Pokud tě tato výzva oslovila, neváhej a přidej se k nám do týmu Fordigy.

Napiš nám na e-mail
 anna.cahova@oxyshop.cz
Martina Řezáčová

Martina Řezáčová

Marťa je líderka týmu Fordigy a account manažerka, která na žádném projektu nenechá jediný úkol ladem. Nejdříve se do byznysu klientů ponoří, poté navrhne funkční postup a už to sviští. Má zkušenosti z desítek projektů z různých oborů a dokáže se vcítit nejen do zákazníků, ale také do každého člena projektového týmu. Ve volných chvílích se věnuje pečení dortů a všeho sladkého, běhá kolem své zahrádky anebo s věrným psem po boku.

Držte krok s trendy digitálního marketingu

Pravidelný přísun znalostí, tipů a sem tam i akcí přímo ve vaší schránce.

arrow icon